Hout & design

Houten naam&tekst borden

Prijs op aanvraag.

Deze bordjes hebben een afmeting van 255 x 170mm en zijn van goede kwaliteit blank eikenhout met extra 12mm multiplex tegen krom trekken. Qua ontwerp is alles mogelijk, van stoere motor tot een lief olifantje er komen steeds nieuwe ontwerpen bij. Als voorbeeld zijn er diverse namen gebruikt, dit is geheel aan te passen naar een naam of tekst die u graag wilt. Ook extra tekst is mogelijk. Ook uw eigen ontwerp of idee is geen probleem, vul hiervoor het contactformulier in. De bordjes worden standaard blank geleverd. Borden zijn ook na te bewerken met olie (kleur naar keuze).

Geboorte Bordjes

Prijs op aanvraag.

Deze bordjes hebben een afmeting van 255 x 170mm en zijn van goede kwaliteit blank eikenhout met extra 12mm multiplex tegen krom trekken. Heeft u een  trouwkaart die u na wilt laten maken in hout? stuur deze digitaal op en de mogelijkheden worden met u besproken. Ook uw eigen ontwerp of idee is geen probleem, vul hiervoor het contactformulier in. Als voorbeeld zijn er diverse namen gebruikt, dit is geheel aan te passen naar een naam of tekst die u graag wilt. Ook extra tekst is mogelijk. Borden zijn ook na te bewerken met olie (kleur naar keuze).

Houten Designs

Prijs op aanvraag.

Dsdeveloping beschikt over een ruime werkplaats met diverse machines. Het maken van unieke ontwerpen, klantgerichte oplossingen en en nieuwe uitdagingen worden graag voor u uitgewerkt. U kunt vrijblijvend contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden.